Luonkos

Luonkos - rakkaudella käsintehtyä zero waste-luonnonkosmetiikkaa Naantalista! 

Luonkosin ihanat kasvo- ja vartaloöljykakut on valmistettu laadukkaista ja aidosti ihoasi hellivistä luonnon raaka-aineista; luomuöljyistä, vitamiineista ja superfoodeista sekä aidoista eteerisistä öljyistä!

Luonkosin kehittämät huippusuositut öljypuhdistuskakut puhdistavat kasvojesi ihon tehokkaasti, mutta samalla ihoasi hellien! Näiden kaveriksi tarvitset ekologisen kasvosienen, musliiniliinan, konjac-sienen tms. Katso Kasvojen Puhdistustarvikkeet.

Luonkosin Öljypuhdistuskakut kasvoilleVartaloöljykakut sekä jauhetuotteet ovat kaikki vegaanisia, säilöntäaineettomia sekä vedettömiä ja ne on pakattu zero waste-henkeen täysin muovittomaan biohajoavaan kartonkipakkaukseen. 

Tiesitkö! Luonkosin innovatiiviset Metsäkakut; öljypuhdistuskakku Infinity ja vartaloöljykakku Vitality sisältävät ensimmäisenä maailmassa suomalaista huippukeksintöä Reconnecting Nature™ metsämikrobiuutetta, joka vahvistaa tutkitusti kehon mikrobiomia. Metsämikrobiuutetta sisältävät myös  alumiinittomat ja soodattomat Jauhedeodorantit Fruitful ja Powerful sekä Primal Metsämikrobivoide. Jos et pääse metsään, tuo metsä ihollesi!

Tutustu Luonkosin innovatiivisiin jauhetuotteisiin! Jauhedeodoranttien lisäksi valikoimasta löytyy supersuosittu Refresh kuivashampoo, sekä kasvojen puhdistusjauheet Serenity ja Clarity, jotka ovat täydellinen pari kaksoispuhdistukseen öljypuhdistuskakkujen rinnalle.

Luonkosin kaikille tuotteille on myönnetty FI-Natura-luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka kertoo siitä, että tuote on aitoa kotimaista luonnonkosmetiikkaa!

Rakastu Sinäkin Luonkosin tuotteisiin!

Tiesithän, että yli 50€ ostoksiin saat meiltä aina ilmaisen toimituksen!

Your shopping cart is empty

Terms and conditions