FIINI Naturally

FIINI Naturally on kahden ystävyksen perustama kotimainen, vastuullinen luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia kodinhoitotuotteita valmistava pienyritys Pohjanmaalta. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä ja laadusta. Lisäksi tuotteet ovat voittaneet palkintoja myös kansainvälisissä luonnonkosmetiikan kilpailuissa!

FIINI Naturallyn luonnonkosmetiikka- ja ekosiivoustuotteet valmistetaan käsityönä Isossakyrössä Pohjanmaalla. 

Luonnonkosmetiikan puolelta löydät valikoimastamme tuotteita sekä kasvoille, vartalolle että hiuksille. Esimerkiksi huippusuositut Puhdistusbalmit Mustaherukka ja Hellävarainen Kaura, ihanat hoitavat kasvovedet, kasvoöljyt, kuten Kaura-Tyrni Öljyseerumin, sheavoiteet ja balsamit.

Kaikki tuotteiden raaka-aineet tulevat luonnosta ja ainesosaluettelot on haluttu pitää lyhyinä ja selkeinä. Tuotteissa käytetyt rasvat ja öljyt ovat puhdistamattomia ja kylmäpuristettuja, jolloin niiden kaikki hoitavat ominaisuudet ovat tallella. Tuotteet eivät sisällä mitään teollisia säilöntäaineita, lisäaineita, hajusteita tai väriaineita. 

Ekosiivous- ja kodinhoitotuotteita löydät valikoimastamme mm. suositut Pyykkietikat, Siivoussaippuat ja Siivoussuihkeet.

Tiesithän, että yli 50€ ostoksiin saat meiltä aina ilmaisen toimituksen!

Your shopping cart is empty

Terms and conditions